OVER ONS

IETS HIPSS.Conceptstore is een Conceptstore die een leuke samenwerking is aangegaan met diverse labels binnen Nederland en Belgie.

IETS HIPSS. Conceptstore koopt de producten van deze labels veelal zelf in en etaleert en verkoopt deze in een winkelpand.

Dit pand is dus eigenlijk ons verkooppunt. We zijn geen eigenaar van het pand, maar huren de ruimte om de producten van de diverse labels aan de consument aan te bieden ter verkoop.

 

Daarnaast zijn er ook andere ondernemers die een stukje van de ruimte invullen om zo hun producten aan de man te brengen.

Door het centrale kassasysteem is het voor u, als klant, heel prettig winkelen. U shopt de producten die u leuk vindt en kunt alles bij één kassa afrekenen, om het even van welke ondernemer u een product koopt.

We zijn met z'n allen dus eigenlijk een klein warenhuis.

En dat zorgt voor een enorme diversiteit en een ruime keuze.

 

We weten dat we niet uniek zijn, qua concept. Uiteraard zijn er veel meer conceptstores in Nederland en daarbuiten. Maar we streven er wel naar om uniek te zijn in ons aanbod. En tuurlijk zult u bij ons producten tegenkomen die bij andere conceptstores ook verkrijgbaar zijn, daar komen we niet onder uit , maar we proberen ons wel te onderscheiden door veelal in te kopen bij de, nu nog, onbekendere labels. Daarnaast is onze doelstelling dat het betaalbaar blijft voor u, als klant. We zijn dan ook erg alert op prijs-kwaliteit verhouding. En daar zult u profijt van hebben.

 

Kortom; voor een uniek, betaalbaar cadeau(tje) moet u bij IETS HIPSS. Conceptstore zijn.