Labels en deelnemers

Bij IETS HIPSS hebben we diverse labels en deelnemers. Hieronder een overzicht van ons huidige aanbod. Dit kan regelmatig veranderen, doordat we er steeds meer labels bij krijgen en er soms ook eentje zal weggaan.

Buiten dat de producten in onze leuke winkel te koop zijn, hebben bijna alle labels een eigen website waar ze hun product te koop aan bieden. 

Door te klikken op het label, zult u direct doorverwezen worden naar de website van de betreffende ondernemer.

Zoedt is een jong merk in woonaccessoires en stationary. Zoedt houdt van mooie teksten en grafische designs en zet ze overal op. Hun stijl is basic, eigenzinnig en met lef! De producten zijn door Zoedt ontworpen en veelal handgemaakt.

Bon Appethee is de webshop van Monique Nieuwdorp. De webshop is geboren uit passie voor thee en gezellige (thee)momenten met familie en vrienden of even dát momentje welke je nodig hebt voor jezelf. Bon Appethee is hét adres voor losse thee en leuke lifestyle artikelen die ook verkrijgbaar zijn bij diverse verkooppunten.

Met de Kletspot op tafel zul je mooie lachmomenten beleven met je vrienden, familie en visite. De gezellige pot bevat lachwekkende vragen, leuke suggesties en dilemma’s om over na te denken.

Met deze pot vol Kletskaarten kun je genieten van diepzinnige verhalen en hilarische gesprekken. En hij staat nog leuk op tafel ook! Kortom een musthave voor iedereen die van gezelligheid houdt.


Flavours by Clau is dé website voor de leukste wine and food cadeautjes.

Claudette, eigenaresse, zelf een echte bourgondiër, is altijd op zoek naar de lekkerste delicatessen en de beste wijnen om op die manier fijne smaken samen te laten komen.

 
SKO ( Deens voor schoen) babyshoes is een jong merk dat de liefste en leukste babyschoentjes ontwerpt en maakt.
SKO babyshoes worden handgemaakt van het allerfijnste leer en met heel veel liefde! 
Met antislip zool, wat ideaal is als je kindje leert lopen.

 

Ben je op zoek naar unieke handgemaakte baby- en kinderkleding? Dan ben je hier op het juiste adres!
Alles is naar je eigen smaak aan te passen!

De Heart & Home geurcollectie bevat natuurlijke Sojawax. Soja is een ingrediënt dat de geur beter vast kan houden waardoor de geurverspreiding optimaal is. Met een lange brandduur, zonder walm en goede geurafgifte kunt u extra lang genieten.

 
byBean ontwerpt eigenzinnige en unieke postcards, posters & accessoires. Ook grafisch werk in opdracht is mogelijk!

Een label dat staat voor durf, eigenheid en humor

Bij MIEKinvorm koop je een brede collectie met kaarten, posters, stationairy, party- en kids producten! Producten waar je blij van wordt, waar je om kunt lachen of die je raken. 

Spek is een ontwerpbureau dat vette dingen maakt. SNIPPERS is de nieuwste telg van spek en laat goed zien waar deze voor staan. In de flesjes van Snippers zitten houtsnippers van gebruikte drankvaten. Als je de flesjes vult met drank zullen de snippers langzaam hun smaak afgeven. Wat je hiermee eigenlijk doet is de drank even laten rijpen ‘in een houten vat’. 

 
Joyful Jewels is een jong merk met handgemaakte, pure producten. Van sieraden, tot woonaccessoires. Niets is ze te gek.

Twee vriendinnen, met een voorliefde voor kaartjes, posters, stationary en designs. Bij hen ben je op het juiste adres voor al dit leuks, maar ook als het gepersonaliseerd moet worden.

Alle labels en deelnemers op een rijtje, in alfabetische volgorde:

 

Bon Appethee

By Bean

ByJenn

Cregina

Flavours by Clau

Handmade by Marian

Heart and Home 

IETS HIPSS

Jennifer'S 

Joyfull Jewels

Kletspot

Lenneke slabjes en speenkoorden

Love this by marjo

Luna

Lymph & Co

MAAN

Miekinvorm

Petra's Creaties

Robuust en Landelijk

SKO babyshoes

Snippers

Streepjes designs

The Best kussens

Van Rein

Wauw by Clau

Zoedt