Onze trots

Wij hebben een geweldig concept, al zeggen we het zelf. De diversiteit spat er werkelijk vanaf en dat maakt ons elke dag weer blij. De ondernemers die bij ons een plekje hebben gehuurd, blinken uit in creativiteit en enthousiasme. Dat is fijn, want zonder hen zouden wij niet zo'n leuk aanbod hebben. En ja, het is een klus, want een bedrijf runnen met zoveel ondernemers onder één dak, is elke dag weer een uitdaging. Echter draaien we daar onze hand niet voor om, want wat met liefde is bedacht wordt met de grootste passie uitgevoerd. 

 

En natuurlijk is het soms ook lastig; vertel maar eens tegen een enthousiaste dame of heer dat het niet de bedoeling is dat de oude hengels van oom Jos, al dan niet met het aas er nog aan, in onze winkel worden neergezet ter verkoop. Ook de oude, ietwat muffige kleding van oma, kan helaas niet bij ons gebracht worden. We smelten soms bij dit soort verzoeken, maar gelukkig begrijpt men al snel dat wij een ander concept hanteren.

 

Na een half jaartje draaien is gebleken dat wij een echte cadeauwinkel zijn. Klanten komen bij ons om dat ene, unieke cadeau te kopen. Voor een verjaardag, voor moeder of vaderdag, maar ook gewoon om zichzelf eens wat te gunnen. En wij...wij pakken alles met liefde in. We maken er een superleuk presentje van en stoppen het in onze zelfgemaakte tasjes, zodat ook dat weer een cadeautje op zich is.

 

We blijven ook vernieuwen, restylen de winkel zo nu en dan om het nóg leuker te maken en ook de ondernemers vullen wekelijks hun plekje aan met geweldige producten. Regelmatig komen er ook nieuwe ondernemers bij en af en toe gaat er eens iemand weg. Zo blijft het aanbod steeds verrassend en is het elke keer weer een feestje om bij ons binnen te stappen.

 

En men stapt dan ook met regelmaat bij ons binnen. We hebben al flink wat vaste klanten en dat is natuurlijk superfijn. Ook bezoekt men ons steeds vaker vanuit andere regio's en hoe gaaf is dat! We zijn blij met deze vooruitgang en willen onze klanten hiervoor enorm bedanken.

 

IETS HIPSS... onze trots, maar door u als klant is het grandioos.